Tandläkare Solna

Din tandläkare i Solna

Våra tandläkare

Så jobbar vi 

För oss är varje patient unik och vi ser hela tiden till att varje behov tas på lika stort allvar. Man ska känna sig trygg vid ett besök hos oss – oavsett vilka problem man har. Vår kunniga personal jobbar hela tiden aktivt med att bygga ett förtroende med våra kunder och vi upplever att responsen på detta varit mycket bra. Vi känner verkligen att vi – genom vårt jobb – verkligen gör skillnad i människors liv.

Vid de lite mer komplicerade fallen använder oss av en gemensam konsultation där vi tar hjälp av varandra och gemensamt använder vår kompetens för att lösa problemen. Vi sätter ingen prestige i att ha rätt – för oss handlar det hela tiden om att sätta våra kunder i första rummet och det är därför vi jobbar aktivt och gemensamt för bästa resultat. Det här skapar en lagkänsla som gör att vi både är starka, trygga och säkra på att kunna matcha dig och dina behov på absolut bästa sätt.

Den här lagkänslan hoppas vi att du som kund ska känna då du besöker oss och vi vill gärna att du blir en del av den. Hos oss är alla lika mycket värda och vi behandlar alla med samma respekt – oavsett om man är kund eller anställd.

I våra lokaler ska man känna sig välkommen och vi vill att just du ska känna att vi är det självklara valet som din tandläkare i Solna. Titta in för en konsultation och bli en del av vårt gäng.

Du är varmt välkommen!

Överraska med ett bländade vitt leende

Då det första intrycket är det som består så är det också viktigt att detta blir så bra som möjligt. Många personer upplever dock att deras tänder står i vägen för att första intrycket ska bli perfekt och då är det framförallt missfärgningar som är boven i dramat.

Här kan vi hjälpa till och hos oss kan du förvandla dina gula tänder till bländande vita på bara några behandlingar. Vi hjälper dig att få bort missfärgningar av kaffe, nikotin eller mat och gör detta utan att döma. Det ska inte vara pinsamt att få sina tänder blekta och hos handlar det om att du som kund ska känna dig nöjd.

Visst, vi vet – likaväl som du – att snus, cigaretter och kaffe är dåligt för dina tänder. Det är upp till dig att sluta och hos oss kommer du därför inte att få några predikningar men däremot goda råd om hur du kan komma i kontakt med rätt sorts hjälp om du behöver det.

Vi hjälper dig på bästa sätt med din tandblekning och detta till det absolut bästa priset.  Ta del av våra erbjudanden gällande tandblekning och kontakta oss för vidare konsultation om vilken modell som passar bäst för dig och dina tänder. Vi vill att även du ska kunna ge ett perfekt första intryck som gör att du känner dig säker i alla sammanhang.

Besök oss och påbörja en tandblekning hos din tandläkare i Solna redan idag!

Här kan du läsa mer om våra tandläkare och om hur vi arbetar!